5 diciembre, 2016

|

by: UltraProtek

|

Categories: Actualidad

Alcaldes y regidors d’Almassora, Les Alqueries, Nules i Borriana visiten la Fira Destaca a Vila-real

Diversos representants d’ajuntaments de la província van visitar ahir les instal•lacions de la Fira Destaca que se celebra fins hui a Vila-real per a conèixer les innovacions tecnològiques que es presenten en el certamen que organitza la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I i de l’Ajuntament de Vila-real. Les regidores, regidors i alcaldesses d’Almassora, Borriana, les Alqueries i Nules van prestar especial interès en l’expositor del Clúster d’empreses Innovadores en Solucions Urbanes que, a través de l’Ajuntament de Vila-real, s’ha creat en la localitat i està present en la fira.

Així mateix, en aquest ‘stand’ van comprovar diverses solucions que s’han desenvolupat a Vila-real a través de la innovació per a afrontar problemes urbans comptant amb les empreses locals i fomentant així l’ecosistema empresarial de la ciutat. D’aquesta forma, van poder comprovar ‘in situ’ com les empreses vila-realenses havien unit esforços per a desenvolupar els productes més convenients per als problemes locals. Dónes del consistori de Vila-real van animar als visitants a conèixer el funcionament del clúster i intentar imitar-ho en les seues localitats, així com a conèixer els productes que fan una ciutat per a les persones i uns entorns urbans més agradables.

Orígen de la noticia: http://www.revistapoble.net/2016/11/25/autoritats-dalmassora-les-alqueries-nules-i-borriana-visiten-la-fira-destaca-a-vila-real/