26 febrero, 2016

|

by: UltraProtek

|

Categories: Actualidad

ULTRAPROTEK, entrevista de Juan Ruiz, en revista Oci.com

Una cosa tan aparentment senzilla com donar una solució a un problema greu és el que va motivar el naixement de Ultraprotek.

Al capdavant està Juan Ruiz, de 42 anys, dedicat professionalment al món de la construcció i paleta. Va començar a treballar per a la regidoria de Serveis Públics de Vila-real ISPV) i va ser llavors quan “ens vam donar conter del problema que hi havia amb els mastelers metàl·lics. com en semàfors o fanals i els orines dels gossos”.

 En aquest punt el lector ha de conèixer que els fanals “moren per baix”, és a dir es corroeix la seua base i per motius evidents de seguretat s’ha de canviar sencera. Així que Juan es va posar a la feina per a cercar la solució.

Arribat a aquest moment  coincideix amb el que ens passa a molts emprenedors: el seu entorn més familiar no li animava massa.

Però com també fem la majoria va fer «des sordes i després de diversos ‘assaig-error’  va donar amb el material apropiat: un sistema de resines que permet que es puga personalitzar amb escuts o logos. A mes, d’un acabat amb revestiment elàstic de poliuretà, evita que el pixum i la humitat penetre en el masteler i no s’oxide. I tot açò amb “una durabilitat aproximada de 30 anys”.

Un invent que per a les arques municipals suposa un estalvi d’uns 36.000 € a l’any. i que en bona part h val de carta de presentació per a altres administracions, ja que “a més de Vila-real també treballem amb Alzira i Benetússer i tenim previst treballar també en altres localitats”. relata Juan qui es mostra “sorprès amb aquest acolliment”.

I per a aquells que volen llançar-la al repte d’emprendre. Juan des de la seua experiència adverteix que “és difícil fer alguna cosa i sobretot creure-t’ho” al mateix temps que indica que la falta de suports, especialment econòmics, per a dur a terme aquest tipus de projectes”.

Fuente de la publicación: www.revistaoci.com